Precisiereductoren voor fabrieksautomatisering en robotica

Onze wereld zou er heel anders uitzien zonder automatisering en robottoepassingen. Overal waar iets mechanisch, automatisch of machinaal moet worden verplaatst, is er behoefte aan een aandrijving. Door de uiteenlopende eisen die aan de werking worden gesteld, moet een aandrijving over een aantal prestatiekenmerken beschikken om aan de toepassing te voldoen. Bij Sumitomo Drive Technologies, de specialist op het gebied van aandrijvingen, biedt het assortiment uiterst precieze reductoren oplossingen voor de kleinste installatieruimte alsook aandrijvingen met een hoog koppel voor grote systemen. Op het gebied van fabrieksautomatisering en robotica kunnen de eisen echter bijzonder veeleisend en uiteenlopend zijn. Sumitomo biedt oplossingen voor elke toepassing met zijn veelzijdige (Fine Cyclo) spelingsvrije precisie-reductoren.

In de fabrieksautomatisering kunnen de veeleisende vereisten betrekking hebben op exacte positionering in pick & place robots en positioneringstafels, alsook op precieze bewegingen in lasrobots en bewerkingsmachines. Opslagtechnologie daarentegen vereist het vermogen om zware lasten te dragen en soms hoge snelheden te bereiken. Roterende systemen kunnen daarentegen hoge traagheidseisen hebben in toepassingen zoals verfrobots en robots voor het verhandelen van goederen waar een hoge herhaalbaarheid vereist is.

De spelingsvrije Fine Cyclo precisie-reductoren van Sumitomo zijn veelzijdig en voldoen in de hoogste mate aan al deze eisen. Ze zijn kosteneffectief, vrijwel onderhoudsvrij en, dankzij hun speciale ontwerp, ook verkrijgbaar zonder hoofdlagers waardoor integratie in de uiteindelijke machine mogelijk is. De A-serie Fine Cyclo is verkrijgbaar in zes groottes met exacte overbrengingsverhoudingen van 29, 59, 89, 119 & 179 en met een “Lost Motion” 

Über die Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany GmbH

Onder het overkoepelende Sumitomo Drive Technologies verenigt Sumitomo Heavy Industries wereldwijd alle bedrijven, merken en producten van de Power Transmission & Controls Group. Het merk staat voor een wereldwijd productportfolio van industriële tandwielkasten, motorreductoren, precisie- en en centrifugaalaandrijvingen in verschillende uitvoeringen en voor meer dan 140 jaar competentie en expertise. Met de overname van het Belgische Hansen Industrial Transmissions NV in 2011, de overname van de Italiaanse motorenfabrikant Lafert Group in 2018 en de overname van de motorbesturingenspecialist Invertek Drives in Wales in 2019 breidt het Japanse concern zijn competentie als aanbieder van complete aandrijflijn-oplossingen gestaag uit. Met 10 productiefaciliteiten, meer dan 30 assemblagelocaties, 250 verkoopkantoren en bijna 7000 medewerkers op vijf continenten beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk om aan de eisen van regionale klanten te voldoen.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany GmbH
Cyclostr. 92
85229 Markt Indersdorf
Telefon: +49 (8136) 660
https://emeia.sumitomodrive.com/en-de

Ansprechpartner:
Christiane Loichinger
Marketing Communications
Telefon: +49 8136 66168
E-Mail: christiane.loichinger@shi-g.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel