HARMAN Professional Solutions benoemt Audio XL als exclusief distributeur voor AMX in de Benelux

HARMAN Professional Solutions, wereldwijd marktleider op het gebied van audio-, video-, verlichtings- en controlesystemen, inclusief AV-netwerken, heeft vandaag aangekondigd dat zij de distributie van AMX en SVSI in de Benelux heeft overgedragen aan Audio XL.

Audio XL maakt deel uit van de European AV Group en is een van de toonaangevende distributeurs van audio- en videotechnologie-oplossingen in de Benelux markt. HARMAN stroomlijnt zijn AMX-distributie binnen de Benelux-markt om deze strategisch af te stemmen op bestaande partnerschappen binnen de European AV Group. Van Domburg Partners zal AMX blijven distribueren tot 31 mei, waarbij de volledige overgang naar Audio XL voltooid zal zijn op 1 juni 2021. HARMAN wil Van Domburg Partners bedanken voor hun steun en service voor AMX in de afgelopen jaren.

Audio XL staat bekend om hun in-house technische kennis en expertise, klantrelaties, service en ondersteuning. Door hun portfolio uit te breiden met het volledige gamma van AMX video-besturingsoplossingen en SVSI Networked AV-oplossingen, kan Audio XL hun klanten nu één enkele interface aanbieden voor het brede gamma audio-, video- en besturingsoplossingen van HARMAN.

"Audio XL is een zeer gewaardeerde distributeur in de AV-markt. Wij hebben ambities om te groeien en een groeiend netwerk van klanten in de DACH- en Benelux-regio te ondersteunen. Door Audio XL aan te stellen, kunnen we ons aansluiten bij de Europese AV Group om dit te bereiken", aldus Andrew Loadman, Head of Video, HARMAN Professional Solutions, EMEA. "Audio XL brengt een diepe technische kennis, in-house service en industrie-expertise met zich mee."

"Als exclusief distributeur van AMX in de Benelux zullen onze klanten niet alleen profiteren van ons uitgebreide productassortiment, maar ook van onze jarenlange ervaring, service en ondersteuning", aldus William Van Druten, General Manager, Audio XL. "In samenwerking met onze Duitse collega’s van Audio Pro kunnen we klanten ondersteunen bij alle fasen van een installatie, van complexe AV-netwerken, het integreren van geluidssystemen in een bestaand IP-netwerk of het kijken naar geschikte AV-over-IP-oplossingen. Nu we toegang hebben tot het volledige Harman AV-portfolio, kunnen we klanten individuele AV-concepten bieden die zijn afgestemd op hun behoeften."

Ondersteuning, garantie en reparatie van alle AMX & SVSI producten in de Benelux zal vanaf 31 mei 2021 overgaan naar Audio XL. Garantievoorwaarden zullen niet worden beïnvloed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Audio XL via amx.sales@audioxl.nl en met HARMAN via amx-emea@harman.com.

Über Audio XL, a division of Audio Pro

Audio XL is uw specialist als het gaat om professionele geluidstechniek in de breedste zin des woords. Wij zijn een kundige partner die zowel op installatievlak als op vlak van mobiel geluid, producten en systemen lever tot onbeperkte vermogens of complexiteit. Al geruime tijd zijn wij de drijvende kracht achter uw audiotechniek met producten van de meest toonaangevende leveranciers in onze branche.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Audio XL, a division of Audio Pro
Krommewetering 21
NL3543 AP Utrecht
Telefon: +31 (30) 2644090
Telefax: +31 (30) 2644-099
https://www.audioxl.nl/

Ansprechpartner:
Torge Schiers
Marketing
Telefon: +49 7131 2636226
E-Mail: t.schiers@audiopro.de
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel