For et effektivt og sikkert Arbejdsmiljø – Sena præsenterer den industrielle Produktlinje

Sena Technologies, Inc., førende inden for avanceret trådløs kommunikation dedikeret til motorsport og udendørs aktiviteter, er stolte af at bringe sin ekspertise og produkter til de krævende industrielle miljøer for at hjælpe organisationer og deres teams på en sikker og effektiv måde. Senas know-how har sin oprindelse i motorsportsverdenen, der konstant kræver innovative løsninger, som kan klare udfordrende miljøer som resultat af støj og høj hastighed. Med disse solide fundamenter og mere end 20 års erfaring leverede Sena Industrial sit første arbejdspladsfokuserede kommunikationsheadset, Tufftalk, i 2016 og har fortsat med at udvikle innovative produkttilbud lige siden. Hver af Senas kommunikationsenheder er kompatible med hinanden og tilbyder en åben linje med teamkommunikation på arbejdspladsen.

Sena har en enhed, der passer til ethvert arbejdsmiljø, fra over-ear headset, der tilbyder høreværn til enheder med lavere profil, som tillader omgivende støj. Senas innovative adaptere tillader også generelle Bluetooth-headset eller hovedtelefoner og endda tablets eller smartphones at oprette forbindelse via Sena-kommunikationsnetværket. Sena Industrial-løsninger adresserer peer-to-peer og trådløs teamkommunikation, er dokumenteret og pålidelig, nem at bruge og implementere, pålidelig og effektiv og tilbyder sikker og troværdig anvendelse.

Sena tilbyder en bred vifte af brugervenlige produkter, der imødekommer behovene i mange forskellige industrier og har arbejdet med nogle af de bedste internationale navne inden for fødevareforarbejdning, fremstilling, konstruktion, lagerarbejde og forsyningskæde samt arbor- og landskabsplejeindustrier.

  • Allan Myers, det midtatlantiske byggefirma, anvender Sena-kommunikationsteknologi på arbejdspladser, så medarbejdere kan kommunikere håndfrit og sikkert.
  • Framatome er førende inden for atomenergi og bruger Sena Industrial-løsninger for bedre kommunikation, når man arbejder dybt inde i atomreaktorer.

Sortimentet af industriprodukter er designet til at tilbyde den bedste løsning afhængigt af den opgave, der skal udføres, og det miljø, hvor du arbejder.
Små, mindre krævende applikationer:Bluetooth og Mesh intercom-produkter, der tilbyder komfort og fleksibilitet i lettere industrielle omgivelser.

Større funktionalitet med komfort: Headset til generelle formål med fulde gruppefunktioner.

Robuste, i hørebeskyttelsesmiljøer: Kommunikationsheadset med hørebeskyttelse i mere krævende og larmende omgivelser

[*]Evne til at udvide og integrere: Mesh og Bluetooth-konvertere for at give bredere dækning og til at arbejde med non-Sena headset eller smartphones og tablet PC’er

Bluetooth- og Mesh-teknologi

Senas industrielle produktlinjer er designet til at understøtte kommunikation i mindre grupper med Bluetooth intercom-teknologi eller større grupper, der implementerer Mesh intercom-teknologi. Sena Industrials komplette produktlinje tilbyder flere konfigurationer, der kan designes og implementeres uafhængigt af IT-support eller et WiFi-netværk til at adressere alle typer arbejdsmiljøer fra mindre krævende indstillinger til støjende eller udfordrende arbejdspladser.

Kommunikationsheadset

Sena Industrials serie af Tufftalk Headset tilbyder høreværn til larmende arbejdsmiljøer. Udover Tufftalk over-ear headset tilbyder Sena Expand Boom og SPH10, som sidder på øret, hvilket tillader opmærksomhed på omgivende lyde på arbejdsstedet.

Adaptere

Ud over kommunikationsheadset tilbyder Sena Industrial innovative adaptere, der giver mulighed for endnu flere kommunikationsmuligheder. Tilslut dine egne enheder til MeshPort Red eller Blue for at oprette forbindelse til andre enheder via Senas Mesh Intercom™ -netværk.

”Vi ser stor efterspørgsel på vores industriprodukter,” sagde Tae Kim, Sena CEO. "Det er fordi ikke kun tilbyder vores teknologi høj performance og stor pålidelighed, men Sena leverer overlegen præstation til den bedste værdi i sektoren."

For mere information eller for at anmode om en demo eller prøveversion, kontakt Sena Industrial:

Mediekontakt

Sena Europe GmbH, Claudia Nagler, tlf. + 49 221 620 089 -52 // Mail: presse@sena.com

Klik venligst her for et udvalg af billeder

Über Sena Industrial

Sena Technologies, Inc. blev grundlagt i 1998 og er den førende innovator på markedet for motorcykelsport og udendørs sportsgrene. Efter mange års succes med at producere Bluetooth®-netværksprodukter på enterpriseniveau i det seneste årti har Sena udvidet sine tilbud til motorcykel-, udendørs sport og senest de industrielle kommunikationssegmenter.

Sena har været i stand til at bygge bro mellem sine styrker inden for udendørs sportskommunikation og nu industrielle omgivelser, hvor der er behov for yderst pålidelig, effektiv og sikker kommunikation. Sena arbejder med nogle af verdens førende mærker i fødevareforarbejdning, fremstilling, byggeri, lagerarbejde og forsyningskæde samt arbor- og landskabsplejeindustrier. Sena har hovedkontor i Irvine, CA med kontorer i EMEA, APAC og Nordamerika.

Med 20 års teknisk udviklingserfaring bag os fortsætter Sena med at producere innovative kommunikationsløsninger til tohjulede fans og udendørsentusiaster verden over. Virksomheden ser nu frem til at tilfredsstille behovene hos kunder og partnere gennem de næste 20 år og derefter.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Sena Industrial
Paul-Henri-Spaak-Str. 22
51069 Köln
Telefon: +49 (221) 620089 – 50
https://sena-industrial.eu

Ansprechpartner:
Claudia Nagler
Marketing Specialist
Telefon: +49 (221) 620089-52
E-Mail: presse@sena.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel