For et effektivt og trygt Arbeidsmiljø – Sena presenterer sin linje med Industriprodukter

Sena Technologies, Inc. – ledende innen avansert trådløskommunikasjon beregnet på motorsport og utendørsaktiviteter – er stolte over å bringe ekspertisen og produktene sine til de krevende industrimiljøene og hjelpe organisasjoner med å kommunisere med teamene sine på en trygg og effektiv måte. Senas kunnskap stammer fra motorsportens verden, noe som alltid krever innovative løsninger som kan håndtere miljøer som er utfordrende på grunn av støy og høy fart. Med dette solide grunnlaget og mer enn 20 års erfaring, introduserte Sena Industrial sitt første arbeidsplass-fokuserte kommunikasjonsheadsett, Tufftalk, i 2016 – og selskapet har kontinuerlig jobbet med å utvikle innovative produkter siden det. Alle Senas kommunikasjonsenheter er kompatible med hverandre, og tilbyr en åpen linje for teamkommunikasjon på arbeidsplassen.

Fra headsets som dekker øret og gir hørselsbeskyttelse til enheter med lavere profil, som gir brukeren mulighet til å høre lyder i nærmiljøet – Sena har en enhet som passer for ethvert arbeidsmiljø. Senas innovative adaptere gjør det også mulig for generelle Bluetooth-headsets eller hodetelefoner, og til og med nettbrett eller smarttelefoner, å være tilkoblet over Sena-kommunikasjonsnettverket. Sena Industrials løsninger ivaretar maskin-til-maskin-kommunikasjon og trådløs kommunikasjon i teamet, er godt utprøvd og har tillit i bransjen, enkle å ta i bruk og bruke, pålitelige og effektive – og gir trygg og sikker bruk.

Sena tilbyr et vidt spekter av produkter som er enkle å bruke og møter behovene i mange forskjellige bransjer, og selskapet har jobbet sammen med noen av de største internasjonale navnene innen matproduksjon, industriell produksjon, byggebransjen, lager- og forsyningskjeden samt trepleie- og anleggsgartnerbransjen.

  • Allan Myers, et entreprenørselskap i det midt-atlantiske USA, bruker Senas kommunikasjonsteknologi ute på anleggene – slik at arbeiderne kan kommunisere trygt med frie hender.
  • Framatome, som er ledende innen atomkraft, bruker Sena Industrials løsninger til å forbedre kommunikasjonen når de arbeider dypt inne i atomreaktorer.

Utvalget av industriprodukter er designet for å gi den beste løsningen for oppgaven som skal gjøres og miljøet du arbeider i.

Bluetooth- og Mesh-teknologi

Senas industrielle produktlinjer er designet for å støtte kommunikasjon i små grupper med Bluetooth-intercomteknologi, eller større grupper som bruker Mesh-intercomteknologi. Sena Industrals komplette produktlinje tilbyr flere oppsett som kan designes og tas i bruk uavhengig av brukerstøtte eller et WiFi-nettverk, og kan dermed brukes i alle typer arbeidsmiljøer, fra mindre krevende settinger til støyende eller vanskelige arbeidsplasser.

Kommunikasjonsheadsets

Sena Industrials Tufftalk Headsets-linje beskytter hørselen i støyende arbeidsmiljøer. I tillegg til Tufftalk-headset som omslutter øret, tilbyr Sena Expand Boom og SpH10, som ligger utenpå øret og gjør det mulig å høre lyder fra omgivelsene på jobbstedet.

Adaptere

I tillegg til kommunikasjonsheadsets tilbyr Sena Industrial innovative adaptere som gir enda flere kommunikasjonsmuligheter. Koble dine egne enheter til MeshPort Red eller Blue, og få kontakt med andre enheter over Senas Mesh Intercom ™ Network.

"Vi opplever stor etterspørsel etter industriproduktene våre", sier Tae Kim, adm. dir. i Sena. "Det skyldes at teknologien vår ikke bare har høy ytelse og er svært driftssikker, men Sena gir overlegen ytelse til den rimeligste prisen i sektoren."

For mer informasjon, demonstrasjon eller for å prøve produktene: Kontakt Sena Industrial:

Media Contact

Sena Europe GmbH, Claudia Nagler, Tel. + 49 221 620 089 -52 // E-mail: presse@sena.com

For et utvalg bilder: Klikk her

Über Sena Industrial

Sena Technologies, Inc. ble opprettet i 1998, og er den ledende innovatøren innen markedet for kommunikasjon for motorsykkel og sport i friluft. Etter en langvarig suksess med produksjon av Bluetooth®-nettverksprodukter for større foretak det siste tiåret, har Sena utvidet tilbudet sitt til segmentene motorsykkel og friluftssport og, nå sist, industrikommunikasjon.

Sena har klart å ta styrken det besitter innen kommunikasjon for friluftssport, og overføre denne til industrielle miljøer, der det er behov for kommunikasjon med en høy grad av pålitelighet, effektivitet og sikkerhet. Sena jobber sammen med noen av verdens ledende merker innen matproduksjon, industriproduksjon, byggebransjen, lager og forsyningskjede, samt trepleie- og anleggsgartnerbransjen. Sena har hovedkvarter i Irvine i California, og har kontorer i EMEA, APAC og Nord-Amerika.

Sena har 20 års erfaring med teknologiutvikling bak seg, og vi produserer fortsatt innovative kommunikasjonsløsninger for tohjulings- og utendørsentusiaster over hele verden. Selskapet ser nå frem til å møte behovene til kunder og partnere gjennom de neste 20 årene og videre fremover.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Sena Industrial
Paul-Henri-Spaak-Str. 22
51069 Köln
Telefon: +49 (221) 620089 – 50
https://sena-industrial.eu

Ansprechpartner:
Claudia Nagler
Marketing Specialist
Telefon: +49 (221) 620089-52
E-Mail: presse@sena.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel