Logistiek medewerker (Vollzeit | Assendelft)

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.

Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa’s voor de bouwbranche

Logistiek medewerker

De afdeling

Het logistieke centrum in Assendelft is het kloppend hart van Forbo Flooring B.V. van waaruit onze producten worden geleverd aan klanten over de hele wereld. Je zult een belangrijke schakel zijn in het leveren van de beste service aan onze klanten wereldwijd. Als Algemeen Logistiek Medewerker word je opgeleid om in ons rollen magazijn (Magazijn Gereed Product) en het palletmagazijn (Magazijn Cross Dock) alle uitvoerende werkzaamheden te verrichten (allrounder). Als onderdeel van het logistieke team vind je het leuk om samen met je collega’s de transporten volgens planning te verwerken maar ook om het initiatief te nemen om veiliger, kwalitatief beter & efficiënter te werken. Zowel binnen jouw team als in de samenwerking met andere teams.

De functie

De werkzaamheden worden in teamverband verricht en hebben onder meer betrekking op:

  • het in ontvangst nemen, opslaan, orderpicken en laden van goederen;
  • een groot deel van de werkzaamheden worden met heftrucks en/of reach trucks verricht waaronder een containerheftruck van 48 ton;
  • het bedienen van de snijlijn waar onze producten op maat worden gesneden;
  • het verplaatsen van trailers om ze voor de laad docks zetten;
  • meedenken aan praktische verbetervoorstellen en deelnemen aan uitvoeren van ons continue verbeterplan;
  • onderhouden en schoonmaken van transportmiddelen, apparatuur en opslagruimten / werkomgeving;

Het profiel

Je houdt ervan in een dynamische omgeving te werken en je hebt interesse in logistieke processen. Je werkt in ploegendienst, waar je een extra toeslag voor krijgt. Je werkt ook graag met het Microsoft Office pakket. Wij zoeken een kandidaat met MBO werk- en denkniveau. Als jij van nature enthousiast en leergierig bent en graag initiatief neemt, dan zoeken we jou!

Wat biedt Forbo je?

Naast een leuke, verantwoordelijke baan bij de leukste werkgever van de Zaanstreek, biedt Forbo je goede arbeidsvoorwaarden bij een stabiele en gezonde organisatie. Waaronder een uitstekend startsalaris dat stijgt met de groei van je kennis en ervaring op je afdeling. We vinden het belangrijk dat je blijft werken aan je eigen ontwikkeling door deelname aan trainingen en opleidingen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het halen van een groot rijbewijs.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kan je telefonisch contact opnemen met René Smit, Afdelingsleider Magazijnen: 075 – 647 7582.
Of reageer via onderstaande button!

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Firmenkontakt und Herausgeber des Stellenangebots:

Forbo Siegling GmbH
Lilienthalstraße 6/8
30179 Hannover
Telefon: +49 (511) 6704-0
Telefax: +49 (511) 6704-305
http://www.forbo-siegling.com

Für das oben stehende Stellenangebot ist allein der jeweils angegebene Herausgeber
(siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Stellenagebotstextes,
sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH
übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit des dargestellten Stellenangebots. Auch bei
Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit.
Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung
ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem
angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen
dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet